MOOOVZ White logo

Line-up

Zaterdag 29 augustus

 

Dj Hélène di Firenzi

www.helenedifirenzi.nl
20:00-21:00 uur: Lounge
21:00-23:00 uur: 80’s, 90’s en moderne dance

Helene werd al vroeg duidelijk dat de passie van haar ouders voor klassieke en jazz muziek in haar genen was ingegeven. En toch was het uiteindelijk haar dansentertainment bedrijfBlitz, dat zij met haar beste vriendin oprichtte, dat de doorslag gaf richting haar carrière als Dutch DJ Helene di Firenzi. Het was namelijk Blitz dat haar eind jaren ’90 in aanraking bracht met de top van het DJ gilde waarna HET gebeurde: “Dit wilde zij ook!” Muziek was haar passie en nu is haar passie haar vak. Of zoals ze zelf zo mooi zegt “Today I am living my dream” En hoe!

Dj Roog

www.roogofficial.nl
23:00-01:00 uur

What is left to say about a man who has been called god in Hollands best selling debut novel? (‘a woman goes to the doctor’, kluun. 2003). Roog (rogier van bueren) burst onto the scene in the late 90s. His breakthrough 3 deck (now 4 deck) performances and seamless blending of all forms of house music quickly garnered a huge following. With his unique style of playing only his own re-edits and acapellas he gained huge respect from those who have made a permanent mark on the scene such aserick morillo, axwell, eric prydz to name a few and also influenced a whole new generation of dj/producers. Although being dubbed a djs dj by many, roog’s biggest talent is to mesmerize every crowd he is playing, winning him many popularity awards since 2000.

Yuri Verbeek

www.yuripim.nl

Chef-kok Yuri Verbeek zorgt voor originele, trendy  bites, zodat jij je tijdens Mooovz ook op culinair vlak  kan verwonderen.

Zijn inspiratie haalt hij uit alledaagse dingen en dat maakt de culinaire creaties van de Delftse chef-kok Yuri Verbeek zo bijzonder. Want juist simpele dingen kunnen leiden tot verrassende gerechten. Een situatie, gebruiksvoorwerp, ingrediënt of ontmoeting, ze zouden zomaar Verbeeks inspiratiebron kunnen zijn voor een nieuw gerecht.

Desondanks zijn alle creaties excentriek en uniek. Zo zou het zomaar kunnen dat je Yuri’s krabman voorbij ziet komen op Mooovz..

I-Sax

http://www.i-sax.nl/

Als jongste van 3 broers is Pepijn geboren in Numansdorp (1984, NL). Hij groeide op met Otis Redding, Candy Dulfer, Maceo Parker, oude Soul en R&B. Uiteindelijk, op zes jarige leeftijd was hij oud genoeg om de saxofoon zelf te ontdekken. Zijn vader bracht hem een oude Yamaha Saxofoon, zodat Pepijn alvast het gevoel kon krijgen van de Sax. Hij werd fanatiek en nam lessen bij de wereld bekende Basklarinetist en Saxofonist ‘Henri Bok’
Over de jaren groeide de interesse voor de saxofoon. Hij sloot zich aan bij verschillende bands en philharmonische orkesten. Omdat hij niet goed was in het instuderen van stukken, probeerde hij te smokkelen tijdens repetities. Hierdoor leerde Pepijn al vroeg te improviseren.
In 2005 op eenentwintig jarige leeftijd startte hij de samenwerking met ‘Swinging.nl’ een van de grootste online artiestenshop’s in Nederland. Dit duwde hem in juiste richting. In 2007 startte hij samen met Swinging.nl ‘I-Sax’ op. Vanaf het begin beloofde dit succesvol te worden. Al was het in het begin soms erg lastig. Swinging.nl bleef in hem geloven en gaf hem de adviezen die nodig waren.
In 2008 begon Pepijn met house DJ’s te werken in Nederland. “Ik moet werkelijk alles weer opnieuw leren” zegt hij. “Om house te spelen, moet je echt de House- taal leren.”

Mc Choral

http://www.choral.nl/

Impulsief, ambitieus en vooral heel erg eigenwijs!
Mc Choral, Petra van Haren is 22 jaar, geboren in Utrecht. Op wintersportvakantie in Frankrijk, Val Thorens, begon ze als mc. Miss Ginger, die ook mee was, moest daar draaien in Club Avalanche. Toen ze Petra toevallig hoorde zingen, was ze zo onder de indruk dat ze vroeg waarom Petra er niet iets mee deed. Petra wilde er altijd al wat mee doen, maar had daar eigenlijk nooit echt de kans voor gehad. Vanaf dat moment ging Petra steeds vaker mee naar de optredens van Miss Ginger, en in november 2006 kreeg ze een contact aangeboden bij Crunc Agency. Vanaf dat moment ging het alleen maar beter met Mc Choral; mc’en in de Escape in Amsterdam, met Hed Kandi op Ibiza en op de Binnenpret Ketel 1 Borrel. Als vocalist, dj, hostess en mc is Petra overal voor in.

Flairshow

http://flairshow.nl/

Flairshow is gespecialiseerd in het verzorgen van Workshops en Cocktail catering op locatie. Met hun eigen Barschool, jarenlange horeca ervaring in binnen- en buitenland en het behalen van verschillende titels, mag Flairshow zich tot de top van de horeca rekenen. Bij Flairshow draait alles om kwaliteit, professionaliteit en gastvrijheid. Daarnaast wordt er een hoge dosis entertainment aan het bereiden van cocktails toegevoegd. Deze worden op een spectaculaire manier bereid waarbij flessen en shakers op een professionele manier door de lucht vliegen. Flairshow verzorgt samen met de European Bartender School – Amsterdam, professionele bartrainingen. Maandelijks trainen en accommoderen wij bartenders van over de hele wereld gedurende 4 weken in Amsterdam.