MOOOVZ White logo

Over Mooovz

Mooovz is zóveel meer dan ‘gewoon een dansfeest in Delft’; Mooovz is een concept dat nog niet bestaat in Nederland. Mooovz is er om jou te prikkelen, te verrassen en te verbazen. Om je leuke, nieuwe dingen te laten zien, horen en proeven. Alles wat voor jou bekend was, steken wij in een nieuw jasje. Gewone dingen maken we ongewoon, niets is wat het lijkt.

We spreken al je zintuigen aan om MOOOVING MEMORIES te maken. Onder de sterrenhemel dansen op de beats van goede dj’s. Genieten van uitstekende cocktails en gastronomische hoogstandjes in een theatrale setting van uitmuntende performances. Mooovz is vernieuwend en dat zie je, dat hoor je, dat voel je! Jij gaat na een topavond naar huis en denkt: ‘wow, wát was dat?’. Wij hebben er al een woord voor bedacht; dat is Mooovz!

Natuurlijk is het fijn om, tijdens een avond dansen, te kunnen genieten van lekkere versnaperingen. Speciaal om jou te kunnen voorzien van culinaire creaties van de bovenste plank, hebben wij Yuri Verbeek in de arm genomen. Chef-kok Yuri Verbeek staat bekend om zijn buitengewoon speciale combinaties en excentrieke presentaties, die ook nog eens fantastisch smaken. Yuri zorgt voor originele, trendy bites, zodat jij je tijdens Mooovz ook op culinair vlak kan verwonderen.

De Prinsenhof als locatie leent zich met haar prachtige, glazen dak uitstekend voor een feestje als Mooovz. Speciaal voor Mooovz wordt de toch al bijzondere ruimte met extra aandacht en zorg aangekleed, zodat er een markante sfeer ontstaat. De charmante hostesses en gewaagde dansers maken de theatrale, unieke sfeer compleet. Al met al is Mooovz een uitzonderlijke ervaring, een complete beleving die jij niet mag missen.

Are you ready to be MOOOVED?! Verzeker jezelf van een kaartje en laat je betoveren in de wondere wereld van Mooovz.

 

Mooovz werkt samen met een aantal partners: